Podrobnosti recenze

9.4 5 10
Don't Be Too Emotional
Filmobanka
Kaki
Kaki
Únor 28, 2026 4058
(Upraven: Září 21, 2026)
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Jako od první minuty? No do hááááje zeleného, wau! Prokoukala jsem celou noc, a pokračuji dál :D.
Co se týče příběhu, postav, děje jsem nějak v šoku stále, a člověk si i říká nedělej to, udělej to, ty si ale ňouma a tak. Dlouho mě takhle žádný seriál nezaujal, jako tento. Doprovodné písničky stylu lásky tomu vlastně dodají ještě větší " šmrnc " a když se představitel Velkého Jane(a) podívá těma očima, tak už prostě víte, že mu podlehnete a sníte mu absolutně všechno - něžnost, sobeckost, aj. Příběh, který vůbec není jednoduchý a má několik překážek, zvratů a všeho dalšího. Člověka to donutí opravdu přemýšlet, co se asi dál bude dít. Co mě ovšem trošku zklamalo byl chvilkama herecký výkon " Lil Jane " aneb ja říká malej :D občas mi přišel bez emocí, nebo prostě takový ten styl, kdy nevíte co vlastně dělat. Budiž mu ale odpuštěno :)

Podmínky užívání www.gaytitulky.info. V případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..  K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.