Podrobnosti recenze

9.8 3 10
The Edge of Horizon
Filmobanka
Meg
Meg
Červen 28, 2026 6443
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Je to naprosto úžasné. Je to příběh o dvou lidech, kteří odmítají, aby jejich společenské postavení určovalo podobu jejich života. A přestože kluci pocházejí ze dvou odlišných světů, vzájemně je k sobě táhne síla, které ani jeden z nich nedokáže uniknout. Nemožnost být otevřeně spolu jejich přitažlivost jen dále prohlubuje. Na to, že se mně do tohoto projektu moc nechtělo, tak teď gratuluji tvůrcům za to, že dokázali natočit takovou úžasnou a emotivní lovestory na pozadí historických a celkem přesně odvyprávěných událostí. Seriál dokázal věrohodně odvyprávět svůj příběh a současně poskytnul vhled na důležitý milník thajské historie. Herci i štáb dokázali dokonale navodit atmosféru. Ongsa a Inn dali svým postavám tolik vrstev a tolik emocí a jejich dlouhé pohledy, jemné doteky, a řeč těla zde často vypovídají víc, než slova. Ongsa má nádherné oči, ve kterých je vidět štěstí i bolest. Oba předvedli skvělé herectví, ale nebyli v tom sami. Moc se mně líbil i Pond. Přestože hraje hlupáka a v některých pasážích i pěknou svini, dostal hodně prostoru, kde řádil jak utržený ze řetězu. Seriál The Edge of Horizon je pro mě osobně bezpochyby jedno z nejlepších historických dramat vůbec díky své autentičnosti, komplexnosti a celkovému vizuálnímu vyznění.

Podmínky užívání www.gaytitulky.info. V případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..  K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.