Podrobnosti recenze

6.8 4 10
(Upraven: Listopad 28, 2017)
Celkové hodnocení
 
7.3
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
6.0
Zpracování
 
8.0
Zmizelého německého lékaře Simona hledá v Marseilles jeho matka Viktorie a ex BF Jens. Potud mají anotace k filmu pravdu. Jinak bohužel asi budí naděje, které se nenaplní, a diváci jsou zklamáni, hlavně pomalu se odvíjejícím dějem. Žádné skřípění pneumatik při honičkách úzkými uličkami, žádné mrtvoly, žádný geniální detektiv. Zato solidní psychologický film, kde s objevem každé další, dosud neznámé vrstvy Simonova života a každé další nové osoby v jeho blízkosti zjišťují Viktorie i Jens, jak neúplně Simona znali a jak velmi budou muset své představy o něm revidovat.

V předchozích filmech si Krüger s diváky chutě pohrával a svá témata jim servíroval zabalená do záhad, nejasností a zavádějících nápověd. Auf der Suche natočil režisér už dospělý. O čem film bude a jak skončí, to je jasné hned na začátku. Ale proces postupného odkrývání reality a tomu odpovídajících změn pohledu Viktorie i Jense je podán velmi přesvědčivě a načasován i nadávkován zcela profesionálně. Pokud se divákovi podaří na film naladit, zažije napětí, jaké by autoři leckteré detektivky mohli závidět. I když předem ví, že vrahem je zahradník.

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.