Podrobnosti recenze

9.4 11 10
Laws of Attraction
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 25, 2023 3890
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

10.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Po KinnPorsche další akční BL je osvěžením v řadě romantických seriálů. Popravdě po prvním díle jsem byl trošku v rozpacích. Musím se přiznat, že mi trochu na Charnovi vadil ten jeho úsměv ve chvílích, kdy mi do děje moc nepasoval, ale pak jsem se nějak smířil s tím, že je to jeho způsob úsměvu a usmívá se tak vždy, ve chvílích ironických i láskyplných. Jinak s dalšími díly získával seriál spád a zajímavé bylo jeho rozuzlení. Takže jen za ten úsměv bude o hvězdičku méně :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.