Podrobnosti recenze

8.6 12 10
Young Royals / Mladá modrá krev
Filmobanka
marow
marow
Červen 10, 2021 2924
Celkové hodnocení
 
9.8
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0
Převálcovalo mě to. Líbivost možná prvoplánovitá, ale zatraceně chci fandit spolu s bandou teenagerů na Netflixu takovýhle lásce dvou kluků, která nemá hranice a chce být tady a teď…
Líbila se mi postava Willa, kterou Edvin zahrál tak, že jsem někdy zapomínala dýchat. Brutálně osamělý kluk, který se plácá svým dospíváním a hledá vlastní cestu jak se vyrovnat s rolí, kterou nechtěl hrát. Cestu, kterou jít. Nejen s kým, ale i jak.
Omar, sakra, jakmile začal Simon zpívat, spadla mi brada stejně jako Wilhelmovi. Krom toho, že jsem z něj nemohla spustit oči, je to i skvěle kontrastní postava v příběhu. A nemyslím ten jediný chudák mezi boháči, ale jediný sebevědomý kluk, který ví, co od života chce, a nechce slevovat ze svých přesvědčení.
Výborné, jak jsou rozhozené ty charaktery postav, kdy i ti kladní dělají chyby a ti záporní mají své démony, které jim dávají také tu světlou stránku .
Hudba je v seriálu dokonalá. Miluju Simonovu píseň k Willeho narozeninám. Nemyslela jsem, že mě ten seriál úplně dojme, ale tenhle text ano. Je v něm přesně to, co jsem z celého seriálu cítila, že chce předat. Líbil se mi v ní odkaz na ty dvě scény z předchozích sérií, které mi z nich utkvěly.
Revoluce? Možná. Trochu. Snad.

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.