Podrobnosti recenze

9.4 11 10
Laws of Attraction
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 25, 2023 3890
(Upraven: Duben 20, 2025)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Já to mám obráceně. Nejdřív tenhle seriál, a pak, na doporučení, To Sir, With Love. V obou případech se kluci dokázali do svých rolí úplně přirozeně vcítit, a krásně pak ukázali charaktery svých postav, i když pro ně byly v obou příbězích tak odlišné. Musím uznat, že herecky je tento seriál zvládnutý opravdu skvěle. Oba herci mají svoje kouzlo. Charismatický Tinn a ďábelský Charn. Jiskření mezi nimi je patrné hned od začátku. Příběh mě držel od začátku do konce. Někdy napínavý, někdy smutný, drsný, milý...všechno bylo dobře vyvážené. Krátkými střihy do minulosti byl vysvětlen i důvod Charn-ova chování, jeho bolesti a chladu. A ten jeho úsměv, ten mě teda dostal. Nejvíc mi běhal mráz po zádech na konci ve věznici...úsměv "gotcha"...brr :)...
Líbilo se mi trochu humorné odlehčení v podobě Charn-ova bývalého přítele Nawin-a. Jeho "majetnické" chování mi přišlo chvílemi až roztomilé, i když to žádný svatoušek rozhodně nebyl. No a mít dvě super kámošky je to nej...Povedlo se i propojení s druhou dvojicí. Thee a jeho oddanost tělem i duší ukázala jak moc jde někoho milovat. Fandila jsem mu hned od začátku.
Skvělý příběh s krásnou hudbou a písněmi, s akcí, láskou i humorem. Určitě se k němu vrátím.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.