Podrobnosti recenze

8.5 9 10
Filmobanka
มิกกี้ - Mikky
มิกกี้ - Mikky
Listopad 16, 2022 12227
(Upraven: Duben 23, 2025)
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

7.0
Asi je zbytečné psát recenzi na tento starší seriál, ale...
Moje úplně první BLko, přesně před rokem, no a každopádně moje srdcovka. Peroxidka (díky za to slovo 😃) Boun s nádherným úsměvem. A ty jeho láskyplné pohledy na neskutečně roztomile ukňouranýho Prema...jejich chemie funguje skvěle. Já je miluju prostě oba :). Uznávám, že žádná dějová hitparáda to asi úplně není, ale i tak se dá něco najít. Starostlivost, podpora, přátelství...Navíc voda, bazén, plavání (celá já) i s troškou dramatické vsuvky. Za slzy se nestydím a vždycky bulíme pěkně spolu. Já i Prem :). Chtělo by se mi dát samé desítky, ale to nejde. To bych pak musela dávat TOP projektům patnáctky, a ty tady bohužel nejdou. Super bezva odpočinkový a milý seriál, který mi zvedne náladu, a po kterém vždycky sáhnu, když mě něco trápí...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na info@gaytitulky.info   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese info@gaytitulky.info K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.