Podrobnosti recenze

9.7 10 10
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Leden 03, 2023 7224
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
A máme tady další ze série HIStory, tentokrát pětku. Viděla jsem jí před časem a musím říct, že super. Sice paralelní světy a cestování v čase...už jsem dříve psala, že nevím...Ale tady mi ta časová změna nevadila, naopak. Líbilo se mi, jakým způsobem proběhl "přesun" do nové doby. I celkové nenásilné propojení a skoky mezi oběma roky byly v pohodě. Navíc minulost byla pro přítomnost dost důležitá. A vykulený Bo-Wei byl opravdu kouzelný. K Hai Yi-ovi jsem se musela trochu "prokousat", ale i to jsem zvládla :). Ale mezi nimi mi chyběla jiskra, lehkost, lechtivost...
No a jak už to v příbězích HIStory bývá, je tady i druhá dvojice. Skvělá dvojce. Vincent a Wynn.
Vincent si prostě dokázal počkat. Pomalu pomaloučku, bez kliček si vzal, co bylo jeho. Stačilo mi sledovat jeho pohledy, jeho oči. Mám ráda, když tohle herci umí. Bez afektovaných gest a zbytečných výkřiků do tmy. A zase to měli tihle dva trochu ztížené, protože byli víc propojení s hlavní dějovou linkou, která tady nebyla moc složitá, ale zamotat hlavu dokázala. No a propojení s milovanou HIS4 ani komentovat nebudu :).
Mám ráda, když se z celého příběhu nakonec vyklube nějaké poselství. A tady je ten vzkaz pro společnost hodně hlasitý ♥️.

Joo a je třeba taky vědět, že mít v záloze skvělou kámošku se vyplatí ;)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.