Podrobnosti recenze

9.4 6 10
This Love Doesn't Have Long Beans
Filmobanka
Nioba
Nioba
Červenec 06, 2024 4597
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0
Další výlet do minulosti. Nový Pit Babe mě vrátil ke klukům z tohoto seriálu. Miláčkové :). Hlavně Pon-Sailub. Miluju jídlo, takže restaurace je pro mě dobrý výběr prostředí. Navíc kuchařka jsem stejná asi jako začátečník Plawan/Pon. Ale na rozdíl ode mě, on se nakonec zlepšil a já do kuchyně pořád nesmím 😂. Líbilo se mi, že nešlo jen o obyčejné vaření. Soutěž to krásně bazalkově dochutila a provoněla. Všechno pěkně odsejpalo, společné scény jako zákusek...naše oblíbená chemie chutnala stopro líp než nudle z kelímku :). A Benz s Garfieldem? Další lahůdka.Tady mě teda příjemně mrazilo z toho jejich kočkování. Já chci, já chci, já chci...tebe...
Parádní nášup

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.