Podrobnosti recenze

9.6 5 10
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Chvíli mi to trvalo, ale postupně jsem tomu přišel na chuť. Příběh rozhodně zajímavý, neobyčejný - velmi se mi líbilo, jak byl malý Manuel prakticky vyrovnaný sám se sebou už v tomto věku. "Dospělá" část mi pak nabídla lehce předvídatelný děj ovšem s fajn koncem. Kazí to scénář se svými kýčovitými dialogy, místy až dost nepřirozenými. Mnohem lepší práci odvedl casting a maskéři, neb jsem neměl pochyby, že malý Manuel je kluk. Po herecké stránce to pak zvládli všichni velmi dobře. Tvůrci vnesli do seriálu více problémů, což obvykle není dobrý nápad, zde to však vůbec nevadilo. Seriál si rozhodně někdy připomenu, ale v originále, protože ten dabing je hroznej (do hodnocení ho nezahrnuji).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.