Podrobnosti recenze

8.4 2 10
Eternal Butler
Filmobanka
porcellus
porcellus
Prosinec 15, 2024 3118
(Upraven: Květen 21, 2025)
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

6.0
Herecké výkony

7.0
Zvuk

9.0
Zpracování

7.0
Předchůdce tohoto seriálu, seriál Anti-reset se mi líbil tedy o hodně více. Není úplně potřeba seriály zhlédnout chronologicky, ale je to lepší, protože v určité fázi se lépe zorientujete. Nicméně...tomuto seriálu opravdu něco chybělo. Začnu asi tím, že oba hlavní protagonisté mi byli nesympatičtí. Hlavní herec, který ztvárnil robota až podezřele přesvědčivě vypadal jako Sid z Doby ledový. Jeho partner byl v některých scénách celkem i hezký a milý, ale jinak z něj člověk taky 2x odvařenej není. Mnohem více se mi líbil vedlejší pár a mrzí mě, že nedostali o kapku víc prostoru. Dále, celkový vztah byl od začátku tak zvláštně budován, že to prostě nijak nezaujalo, žádní motýli v břiše se tedy u tohoto díla nekonali. Na konci se pak stále řešilo to samé a pořád dokola stejné téma až jsem u toho trochu zoufale vzdychala. Což je škoda, protože Anti reset si ode mě vysloužil plný počet hvězdiček. Seriál hodnotím celkově jako takový průměr, neurazí/nenadchne. Pokud hledáte nějakou oddechovku a máte náladu na robota, tak mrkněte a třeba mi ani nedáte za pravdu :-) já se jdu však přesunout na nějaký záživnější, živější a alespoň trošku dramatičtější dílko :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.