Podrobnosti recenze

9.4 7 10
Top Form
Filmobanka
porcellus
porcellus
Březen 23, 2025 6933
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Když jsem slyšela, že "Dakaichi" dostane hranou adaptaci, byla jsem velmi zvědavá, jak se s tímto seriálem tvůrci poperou, neboť ne vždy se dílo podaří. I když i tady to není přesná kopie a chybí mi zde ikonické scény, přesto Top Form zůstává věrný zdrojovému materiálu.
Tento hluboký, romantický, vášnivý a bouřlivý příběh je o tom, jak si vytvořit prostor pro své pravé já, najít muže, který se pro vás cítí ten pravý, a vybudovat důvěru v sebe sama a ve svou lásku. Seriál také poskytuje podnětný pohled na to, jak těžké je být na očích veřejnosti a jakou emocionální daň si to může na lidech vyžádat, což z něj dělá mnohem víc než jen milostný příběh. Tento seriál opravdu dosáhl dokonalé rovnováhy mezi romantikou a intenzivní chemií mezi hlavními představiteli, kteří svým rolím dodali to pravé kouzlo a smršť emocí.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.