Podrobnosti recenze

8.6 18 10
Filmobanka
khaktus
khaktus
Září 21, 2009 7603
Celkové hodnocení

8.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
Přiznávám se, že mě první polovina filmu dost nudila a vlastně jsem si neuměl představit, jak se jednotlivé dějové linie spojí. A zatímco všechny ostatní mi přišly realistické, ta romance mladého kluka se sousedem je pro mě tak přitažená za vlasy, že jsem ji do konce filmu nedokázal akceptovat. Naštěstí na ní film nestál a všechny ostatní dějové linie byly skvěle napsané a včetně této i zahrané.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.