Podrobnosti recenze

9.0 7 10
Unintentional Love Story
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Červenec 10, 2023 2834
Celkové hodnocení

9.5
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Krásný seriál, který je člověk schopen zhltnout na jeden zátah. Počet dílů je tak akorát, příběh hezky plyne a v žádném díle se nenudíte. Ústřední dvojice se mi moc líbila, oba herci byli přesvědčivý a vše působilo dosti věcně. Děj, který neomrzí: oklamat, zamilovat se, naštvat se, odpustit...Všeho tam bylo dost. Velké plus dávám za naprosto nádhernou skladbu "You Feel the Same Way", která celý seriál doprovází. Věc, která mi u Korejských seriálů schází je více fyzického kontaktu, alespoň tedy mezi hlavními postavami. Neříkám, že tam musí být žhavé sex scény, ale zkrátka něco víc by tam být mohlo a zase by se to posunulo o příčku výš za mne. Nicméně i když nás zde neochudili alespoň o dvě tři malé pusinky, tak hodnotím seriál velice pozitivně a určitě doporučuji zhlédnout, nebudete litovat.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.