Podrobnosti recenze

8.7 9 10
Les ailes collées
Filmobanka
erik3erik
erik3erik
Květen 18, 2025 1512
Celkové hodnocení

6.8
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

6.0
Zpracování

6.0
Mám z toho pocit, že hlavním cílem tvůrců bylo melodrama, protože příběh nepřináší nic zas tak extra a odpovídá tomu i celkové zpracování. Občas drhlo navazování obrazů, dost zklamala kamera, v některých chvílích taky zvuk, který je poplatný spíš dnešní produkci. Chybělo mi aspoň stručné info, co se dělo těch 20 let. Věčně fňukající Roby Schinasi taky nebyl můj šálek čaje. Naopak velmi oceňuji přirozenost Alexise Rosenstiehla a Max Liberta, nebyl jim ale dán takový prostor, jaký by si zasloužili. Prostředí 80. let bylo velmi povedené. Je určitě dobře, že se točí takové filmy, protože minulost je třeba si připomínat. Důležité aspekty jako láska dvou teenagerů v době nastupující krize AIDS nebo neschopnost školního systému řešit šikanu zde však nejsou prioritní, což je možná škoda.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.