Podrobnosti recenze

8.5 4 10
Filmobanka
Everet
Everet
Březen 23, 2009 2171
(Upraven: Červenec 07, 2025)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Film poplatný své době, ale na rozdíl od některých jiných stále má co říct, a to nejen proto, že získal právem několik vítězství a nominací na filmových festivalech a že jej režíroval Onir. Právě režisér, po zhlédnutí We Are Faheem & Karun, mě přiměl k tomu, se na jeho starší dílo podívat. Vyhrabal jsem doma již před lety staženou verzi méně kvalitní, tak té vizuelní stránky jsem si moc neužil. My ze střední Evropy máme mnozí tendenci odsuzovat indickou produkci jako "divnou", ale Indů je téměř 1,5 miliardy a nás sotva několik desítek milionů a zrovna tento snímek se už tehdy hodně vymykal tehdejšímu indickému proudu. Příběh zasazen do nejbohatšího indického svazového státu, jež se od zbytku země dosti liší. Co ve mě zůstane dlouho jsou představitelé všech hlavních postav, samozřejmě včetně Nikhila, i když plaveckou postavu indického šampióna zrovna moc neměl a ústřední píseň ...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.