Podrobnosti recenze

6.8 5 10
My Stubborn
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Duben 08, 2025 5949
(Upraven: Červenec 07, 2025)
Celkové hodnocení

6.3
Příběh

4.0
Herecké výkony

6.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Dlouho očekávaný seriál, který je najednou u konce. Většina z nás viděla upoutávky více než jednou (to se opravdu nedalo odolat nepouštět si to pořád dokola :-D) a očekávání bylo hodně velké. Já jsem se do seriálu zamilovala, líbí se mi herci, ty super žhavý scény, kterých je tam mrak a na každý další díl jsem se těšila. Nicméně…je potřeba hodnotit objektivně a férově, protože i když bych měla chuť dát plný počet hvězdiček, tak to zkrátka nejde. Navzdory tomu, že jsem to fakt žrala, musím zhodnotit vše i jako celek (a také z určité úcty k seriálům, které jsou zcela někde jinde…). Zde se opravdu nedočkáte děje, zápletky, ohromujících hereckých výkonů, jakékoli paniky, zkrátka téměř ničeho..jediné čeho se zde dočkáte je opravdu hodně sexy žhavých situací a hezké tvářičky. Jsou seriály, kde mi vyloženě kolikrát chybí více fyzického kontaktu mezi hlavními či vedlejšími dvojicemi. My Stubborn nám to ale vynahradí za všechny.. Dialogy jsou v drtivé většině až úsměvné. A tak jsem z celého hodnocení tak trochu v rozpacích. Děj je vlastně nijaký, od prvního dílu se pomalu modlíte, aby se tam něco stalo, ale bohužel, nic se nestane. Další věc, která mne opravdu hodně mrzela, bylo zazdění vedlejších postav, které tam měly minimum prostoru..což byla velká škoda. Takže na závěr. Pokud máte za sebou náročný den a chcete vypnout, nepřemýšlet a máte náladu na triviální příběh s mořem sexu (kromě snad jednoho dílu…), tak My Stubborn je přesně ten kousek, který si pusťte. Určitě vás nijak mentálně neobohatí, možná spíše naopak :-D (občas jsem si připadala duševně né zcela stabilní, že na toto koukám a ještě mě to baví :-D). Možná, že všichni občas potřebují seriál, který se sice nedotkne dna vaší duše, ale dá vám pohodu a relax. Tohle je přesně ono. Někdy časem se k němu třeba i vrátím. Bude to v době, kdy budu mít potřebu se odprostit od každodenního shonu a nervů. 😊 Takže hodnocení sice není top top, ale já i přesto velice ráda a s klidem doporučím 😊

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.