Podrobnosti recenze

6.8 5 10
My Stubborn
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Duben 08, 2025 5980
(Upraven: Červenec 21, 2025)
Celkové hodnocení

7.3
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

7.0
Když jsem poprvé viděl první díl a hned na začátku bez ladu a skladu, jak Boat "učí" třicetiletého Oata, jak se dráždí ferda, tak mě omejvali. Ano, chápu, že to byl 26ti letý Sorn a 19ti letý Jun, přičemž Oat opravdu v obličeji, ale i postavou, která fitcentrum viděla jen z rychlíku, opravdu mladistvě vypadá. Po začátku třetího dílu jsem se seriálem práskl jako s nuceně rádobyerotickou kravinou a zavřel za ním dveře.
Ale protože jedna má niterná osůbka tam uviděla něco málo víc, rozhodl jsem se seroši dát druhou šanci a sjel jsem jej znovu celý, a už je to u mě "jen" pikantní blbůstka. Především jistě divák vycítí, že se skrytě jednalo především o boj o vyvážený vztah, lásku zamlčenou, vnímanou a nechuť mít někoho rád, kdo je výrazně mladší (přitom Jun je ve skutečnosti o dva roky starší, jako Sorn😸). To je asi pro mě to nejdůležitější, vše ostatní na seroši už bylo pro mě méně podstatné či zcela nepodstatné a jistě to zde rozepíšou jiní.
POD ČAROU:
- pár hlodů tam bylo (například "už ti došlo sperma" dvou polonahých necvičených postav s pečlivě obalenými bedry hadrami Thaie a Champa v posteli, "vouskatý" Sorn atd.🤪)
- trošku nucená, ale přeci jen i GL vsuvka dvou pěkných Thajek
- obě hlavní postavy herecky na výši, "učitel sexu" Sorn se mi daleko více líbil s rozpuštěnými vlasy jak se seplými, zdálo se mi, jakoby mu přimalovávali maskéři horní ret, zatímco někdy až zmatečný Jun měl horní ret rozpitý, jakoby mu z něj vycucli výplň - možná jej tak měl chudák "vycucaný" od Sorna 😂 😂 😂

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.