Podrobnosti recenze

9.0 3 10
The Wedding Banquet
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Únor 01, 2025 1330
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Nenapadá mě jediná věc, kterou bych filmu mohla vytknout. I když je to americká tvorba, myslím si, že ho ocení každý nadšenec Asie, který je ochotný podívat se na něco víc, než na namalované chlapecké tvářičky.
Dostanete korejské zvyky zasazené do amerického prostředí a mnoho různých forem lásky od přátelské až po prarodičovskou. Bavily mě holky, bavili mě kluci, bavily mě dialogy, prostě jsem se bavila.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.