Podrobnosti recenze

7.5 8 10
My Stubborn
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Duben 08, 2025 6467
Celkové hodnocení

8.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

9.0
Zpracování

7.0

My Stubborn
V tomhle seriálu se objevují známé obličeje z jiných projektů – takže jestli máte pocit, že ty herce už jste někde viděli, tak ano, nejste blázni.

Celkově mě seriál bavil. Je to pohodové, nenáročné, ideální na vypnutí mozku po náročném dni, kdy už nezvládáte ani sledovat, co sledujete. Jasně, pár much by se našlo – děj místy působil jak sprint v labyrintu: zmatený a hlavně sakra uspěchaný. Závěr? Tam už scénář očividně chvátal na vlak.

Jun byl na začátku ještě relativně normální, ale postupem času se z něj stala tak trochu... drama queen. V jednu chvíli jsem čekal, že si začne psát deník s třpytivým obalem. Když za ním Sorn přišel pro obejmutí, Jun vypadal, jako by ho místo toho chtěl bodnout vidličkou. Navíc měl nonstop pohled štěněte v dešti – pořád ty jeho lesklé, "právě-jsem-brečel" oči. Člověk si říkal, jestli mu omylem nedali cibuli místo čočky.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.