Recenzi napsal/a Juri

7 výsledků - zobrazeno 1 - 7
Pořadí
Červen 01, 2024
Celkové hodnocení
 
9.3
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
9.0

Podle mého názoru, když máte chuť na nějaký odlehčený příběh a baví vás takové ty scény, kdy i vy sami budete červený, tak se na toto podívejte

Květen 04, 2024 (Upraven: Květen 04, 2024)
Celkové hodnocení
 
8.8
Příběh
 
9.0
Herecké výkony
 
9.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Bylo příjemné toto sledovat. Nic složitého ani komplikovaného. Ideální příběh pro den, kdy třeba venku prší a není co dělat a nudíte se. Velice oddechové a příjemné. Tento seriál byl můj třetí Taiwanský, první který jsem kdy vyděl, měl na můj vkus hrozný konec, druhý byl v určité části dost depresivní. Osobně moc taiwanské seriály nevyhledávám, mám radši ty z thajska, ke kterým se teď zase vrátím.

Duben 26, 2024
Celkové hodnocení
 
9.0
Příběh
 
7.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
9.0

Zpočátku se mi do tohoto seroše moc nechtělo, sám nevím proč. No později z nudy jsem ho zkouknul. Příběh se mi zdál trochu krkolomný, ale rozhodně si myslím, že to stojí za shlédnutí. Nakonec mě to i dojalo

Duben 24, 2024
Celkové hodnocení
 
2.5
Příběh
 
3.0
Herecké výkony
 
2.0
Zvuk
 
2.0
Zpracování
 
3.0

Jak jsem se na to těšil, tak mě to hned na začátku přešlo. Příběh osobně nic moc. Herecké výkony otřesný. Nejhorší je zvuk , nevím co měli se zvukem, ale celý seriál je předabováný, takže zážitek ze seriálu to úplně zkazí. Pak už jsem to jen přetáčel abych to měl za sebou.

Duben 24, 2024
Celkové hodnocení
 
7.3
Příběh
 
8.0
Herecké výkony
 
4.0
Zvuk
 
8.0
Zpracování
 
9.0
Filmobanka

Nebylo to špatné. Takový jednoduchý příběh. Ale herecký výkon hlavního páru nebyl moc dobrý, celou dobu to vypadalo jako když je něco bolí.

Duben 11, 2024
Celkové hodnocení
 
7.8
Příběh
 
6.0
Herecké výkony
 
8.0
Zvuk
 
9.0
Zpracování
 
8.0

Taková oddechovka. Upřímně vedlejší pár mi přišel více zajímavější než hlavní, dokonce chemie u vedlejšího páru byla lepší. I tak bych to ale doporučil. Je to takové lehčí, ideální si toho odpočinout a na chvilku vypnout.

Březen 26, 2024
Celkové hodnocení
 
10.0
Příběh
 
10.0
Herecké výkony
 
10.0
Zvuk
 
10.0
Zpracování
 
10.0

Seriál má zajímavý rozjezd. Příběh je velice zajímavý, vtáhne vás a nepustí, budete chtít vědět, co se bude odehrávat v dalším díle. V určité chvíli mě při sledování popadla ,,deprese,, z toho jak se příběh vyvíjel, ale konec je skvělý a dojemný.

7 výsledků - zobrazeno 1 - 7

 

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.