Podrobnosti recenze

9.5 7 10
Every You, Every Me
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Říjen 20, 2024 3785
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

9.0
Zpracování

9.0
Tak toto je opravdu neobvykle zpracovaný seriál. Oceňuji nápad, protože jsem ještě takto vymyšlený příběh neviděla, je to něco nového a rozhodně neokoukaného. Nicméně mi tam stále něco chybělo, nebylo to špatné, ale že bych si z toho vyloženě sedla na zadek to se nestalo. Určitě nebudu mít potřebu se k seriálu vracet, ale ten koncept si rozhodně zapamatuji. Když mi někdo za dlouhou dobu řekne název tohoto seriálu, vybaví se mi právě kvůli tomu netradičnímu pojetí. Herci byly v pořádku, hezky si sedli, dobře se na ně koukalo, v jednom příběhu se nám nabízí opravdu smutný konec, který člověka chytne za srdce. Konec mi přišel trochu natažený, nevím, zda jsem tam čekala víc akce, nebo něčeho co nedovedu asi úplně pojmenovat. Závěr: zajímavý scénář, který zaujme a který je vlastně složený z několika různých příběhů, kde závěr tvoří osud herců a jejich trnitou cestu vztahem. Takže zkrátka si tento kousek nenechte ujít a pak určitě napište co vy na to :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.