Podrobnosti recenze

9.9 14 10
Reset: The Rebirth of the Star
Filmobanka
kerem
kerem
Leden 09, 2025 10467
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Často se mi nestává, že by mě příběh, hudba, herci a emoce strhly tak moc, že se nebudu chtít odtrhnout a budu se hnát vpřed. První noty úvodní hudby a velmi emotivní příběh syrových emocí, lásky a nenávisti ve mě stále zanechává silný pocit. Oceňují hladký a nejen napínavý příběh a promyšlenou atmosféru, ale i to, jak postavy skvěle vyjádřili svoji roli, od záporáků, kteří jsou nešťastní životem až po nesobeckou lásku hlavních postav. Moc se mi líbí závěrem Weinaie a Janine :D a Weinaie měl vždy na správném místě trefnou hlášku.. kombinace anglických vyjádření do příběhu skvěle pasovala.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.