Podrobnosti recenze

10.0 6 10
Revenged Love
Filmobanka
monvi
monvi
Červen 22, 2025 10454
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Když jsem zhlédla svůj první čínský seriál (který nebyl BL) už tenkrát mi bylo jasné, že Čína bude umět. A potvrdilo se to i v případě žánru BL, kde nechyběl úžasný a neokoukaný děj, krásný hudební doprovod a v neposlední řadě perfektní výběr herců a to jak v hlavních úlohách tak i v těch vedlejších. Všem role sedla, jako kdyby se pro ní narodili. Seriál doprovázelo tedy jedno drama za druhým, neustále na nás vyskakovala těžká období herců, kteří se ocitli pod tlakem šílených fanoušků, seriál měl i pauzu a debatovalo se o tom, zda vůbec bude odvysílán, jednalo se tedy o nervy ne pouze díky ději v seriálu, ale i "mimo" něj. Naštěstí vše dobře dopadlo a i když jsme byli ochuzeni o několik scén z důvodu cenzury a kdoví čeho všeho, dočkali jsem se všech úžasných 24 dílů. Já řadím tento úžasný počin na první příčku v BL seriálech a myslím, že se tam nějakou dobu udrží, ale prý se na nás chystá várka dalšího čínského BLka tak uvidíme zda bude šlapat na paty Revenge Love - příběhu, který vás chytne za srdce a který vás uchvátí svoji atmosférou. Doporučuji všema deseti :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.