Podrobnosti recenze

9.0 1 10
Sweet Tooth, Good Dentist
Filmobanka
lyanyxx
lyanyxx
Duben 09, 2025 4315
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Sweet Tooth, Good Dentist 🦷❤️

Pokud máte chuť na BL drama, které se nebere úplně smrtelně vážně, Sweet Tooth, Good Dentist je přesně pro vás. Seriál se nese v odlehčeném duchu, nechybí spousta vtipných momentů, ale zároveň dokáže sáhnout i do hloubky.

Hlavní postavy si nesou traumata z dětství a během děje se musí popasovat s dalšími životními zkouškami. Občas to zabolí, občas pobaví – a právě tahle kombinace funguje překvapivě dobře. Navíc se tu objeví i známé tváře, což je vždycky příjemné zpestření.

Musím ale říct, že výběr hlavní dvojice mi úplně nesedl. Chemie mezi nimi pro mě nebyla stoprocentní a chvílemi jsem si říkal, že by se k sobě hodili spíš jako kámoši než milostný pár.

Přesto mě seriál nakonec vtáhl. Bavilo mě sledovat, jak se postavy vyvíjejí, a závěrečný zvrat mě dokonce i trochu dojal. Takže ano – i přes mé výhrady musím uznat, že Sweet Tooth, Good Dentist stojí za zhlédnutí.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.