Podrobnosti recenze
8.1 5 10Začnu intrem, které mi okamžitě evokovalo Game of Thrones – ty pohyblivé budovy a mechanizmy prostě nejde přehlédnout. Není to špatné, ale úplně dechberoucí to taky nebylo.
Příběh ze začátku vypadal hodně našlápnutě a říkal jsem si: „Jo, tohle bude pecka!“ Jenže postupně nadšení začalo vyprchávat a závěr? Ten mě upřímně vůbec neoslovil.
Musím však dát klobouk dolů – kostýmy byly naprosto úžasné. Tohle se tvůrcům opravdu povedlo a vizuální stránka celého seriálu díky tomu působila o úroveň výš.
Hlavní pár – princ Khanin a Charan – byl nejdřív docela zajímavý, ale později začal působit spíš nudně. Herce, kteří je ztvárnili, mám jinak rád, ale tady mě prostě nepřesvědčili. Naopak druhý pár, princ Ramil a Paytai, měl podle mě mnohem silnější příběh i emoce.
A pak tu byla dvojice, u které jsem si říkal: „Proč?“ – princ Calvin a Jay. Jako vážně, k čemu jejich dějová linka? Připadalo mi to, že tam jsou jen proto, aby tam prostě něco dělali.
Málem bych zapomněl na highlight celého seriálu: komorník Chakri. Ten mě dokázal rozesmát snad v každém díle. Absolutní král vedle všech těch princů – správně střelený a dokonale osvěžující postava.
Celkově mě The Next Prince trochu zklamal. Ale i tak si ho ukládám na disk – třeba někdy přijde chvíle, kdy mu dám druhou šanci.