Podrobnosti recenze

8.1 5 10
The Next Prince
Filmobanka
Naomi159
Naomi159
Duben 29, 2025 5760
(Upraven: Srpen 30, 2025)
Celkové hodnocení

7.8
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

8.0
👑✨
Začnu intrem, které mi okamžitě evokovalo Game of Thrones – ty pohyblivé budovy a mechanizmy prostě nejde přehlédnout. Není to špatné, ale úplně dechberoucí to taky nebylo.

Příběh ze začátku vypadal hodně našlápnutě a říkal jsem si: „Jo, tohle bude pecka!“ Jenže postupně nadšení začalo vyprchávat a závěr? Ten mě upřímně vůbec neoslovil.

Musím však dát klobouk dolů – kostýmy byly naprosto úžasné. Tohle se tvůrcům opravdu povedlo a vizuální stránka celého seriálu díky tomu působila o úroveň výš.

Hlavní pár – princ Khanin a Charan – byl nejdřív docela zajímavý, ale později začal působit spíš nudně. Herce, kteří je ztvárnili, mám jinak rád, ale tady mě prostě nepřesvědčili. Naopak druhý pár, princ Ramil a Paytai, měl podle mě mnohem silnější příběh i emoce.

A pak tu byla dvojice, u které jsem si říkal: „Proč?“ – princ Calvin a Jay. Jako vážně, k čemu jejich dějová linka? Připadalo mi to, že tam jsou jen proto, aby tam prostě něco dělali.

Málem bych zapomněl na highlight celého seriálu: komorník Chakri. Ten mě dokázal rozesmát snad v každém díle. Absolutní král vedle všech těch princů – správně střelený a dokonale osvěžující postava.

Celkově mě The Next Prince trochu zklamal. Ale i tak si ho ukládám na disk – třeba někdy přijde chvíle, kdy mu dám druhou šanci.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.