Podrobnosti recenze

9.9 14 10
Reset: The Rebirth of the Star
Filmobanka
kerem
kerem
Leden 09, 2025 10410
(Upraven: Září 06, 2025)
Celkové hodnocení

9.0
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Já jsem měla asi moc vysoké očekávání, které Reset splnil tak částečně. Začátek zajímavý, napínavý, ale postupně to vše pro mě nějak opadávalo. Pak už to byl příběh o tom, že se záporák snaží pomstít, ale vyřeší se to, zase se chce pomstít, zase se to vyřeší, pak trochu drama ke konci, kde se to hnedka taky všecko spravilo. Flashbacky do minulosti (budoucnosti) však příběhu dodávaly na zajímavosti a to se mi líbilo. Herecké výkony byly dobré, hudební doprovod byl krásný, příběh měl velice dobře našlápnuto, ale něco mi tam zase chybělo, myslím, že je to takový ten pocit nedočkavosti, nervů, motýlů v břiše, nevím :-D. Už si o sobě začínám myslet, že mě Thajsko snad nikdy tak nevykopne ze sedačky, abych byla úplně u vytržení. Je mi líto, že jdu tak trochu proti proudu, ale já Reset nezařadím mezi mé top BL projekty a nebudu mít ani tendenci se k němu vracet. Příběh nerozlučitelné lásky byl krásný, ale na můj vkus příliš časté vyznávání citů a stále se (téměř) opakující dialogy a záporáci, kteří mohli možná trochu chytřeji úřadovat. Samozřejmě je to subjektivní názor a ten má každý svůj. Oceňuji určitě nápad a pojetí i výběr herců. Těším se na další hodnocení a zda to někdo bude vnímat podobně jako já.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.