Podrobnosti recenze

10.0 9 10
Desire / Chui Xian
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 30, 2025 5190
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
ABO Desire je podle mého názoru první svého druhu a píšu to záměrně, i když jsme už dříve viděli lehké náznaky Omegaverse světa. Tento seriál se toho ale opravdu nebál. Přinesl nám ztvárnění tohoto fascinujícího univerza tak, jak by podle mě opravdu mělo vypadat.

Setkáváme se tu s nádhernými scénami a s jemným, téměř éterickým ztvárněním šíření feromonů, které bylo za mě neskutečně sexy. Na začátku jsem měla trochu obavy, jak se s tímto tématem tvůrci popasují, ale nezklamali mě. Dokázali to uchopit s citem, elegancí i emocí.

Pokud bych měla něco vytknout, pak jedině délku. Myslím, že spousta z vás se mnou bude souhlasit, že ke konci byl seriál zbytečně zkrácený. A hlavně jsme nedostali tolik prostoru pro druhý pár LangTu, který byl podle mě naprosto skvělý. Je škoda, že zůstal v pozadí, i když by si zasloužil víc prostoru.

Na druhou stranu první pár HuaSheng byl doslova výbuch emocí. Někteří diváci ho možná vnímali jako toxický vztah, ale já to tak necítila. Hua byl pro lásku k panu Shengovi ochoten obětovat cokoli, dokonce i vlastní zdraví. A právě v tom jsem viděla romantiku v té nejčistší podobě.

Fanoušci po celém světě doufají v druhou řadu, ale podle dostupných informací se jí bohužel asi nedočkáme. Snad se ale brzy dočkáme nějakého nového projektu, ať už společného jako Desire 4, nebo aby každý pár pokračoval zvlášť. Oba páry si rozhodně zaslouží víc prostoru, protože každý z nich měl své kouzlo.

Co se týká hereckého obsazení, to bylo prostě top. Herci se v tomto smyšleném světě pohybovali s naprostou přirozeností, jako by v něm opravdu žili. Čínské obsazení, natáčení na Tchaj-wanu i v Hongkongu, aby se vyhnuli cenzuře v Číně, to všechno dohromady vytvořilo něco výjimečného.

Za mě je ABO Desire absolutní špička mezi Boys’ Love seriály.
Silný příběh, skvělá chemie mezi postavami a odvaha přinést něco nového.
Pro mě osobně zůstane nezapomenutelný. 💖

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.