Podrobnosti recenze

10.0 9 10
Desire / Chui Xian
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 30, 2025 5193
(Upraven: Říjen 14, 2025)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Rozhodně velice nevšední záležitost, v mém případě první svého druhu. Neočekávejte tedy školní hádky, usmiřovačky, nebo kancelářské propletence. Jedná se o zcela jedinečný a svěží projekt, který zaujme snad úplně vším. Ano, je potřeba se trochu "přizpůsobit" hárajícím a těhotným mužům a třídám jako jsou Alfa, Omega a Beta. Přijde mi, ale že orientace v seriálu nebyla zase tak náročná a pro diváka dobře uchopitelná. Jen je potřeba pozorně sledovat, aby vám nic neuniklo. Co musím absolutně vyzdvihnout tak výběr herců, stejně jako v peckovém Revenge Love, nechápu jak to dělají, ale ti herci opět jako kdyby se snad jen narodili proto, aby hráli v tomto seriálu. Ještě kor když měli ztvárnit takto těžké, spíše hodně specifické role. Zhostili se toho na výbornou a já smekám nad tímto úžasným počinem, ke kterému se velice ráda vrátím a budu na něj vzpomínat. Snad jediné co mne trošičku mrzelo byl závěr, kde jsem očekávala více dalšího děje vedlejšího páru, ale celý seriál od začátku do konce tuto drobnou nedokonalost (pro mě) vykompenzuje. Takže ABO Desire, jasně na mé TOP listině.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.