Podrobnosti recenze

9.8 3 10
Khemjira
Filmobanka
Juri
Juri
Září 19, 2024 4686
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Khemjira je moje letošní seriálová láska, musím říct, že už dlouho jsem nebyla tak nadšená... a že si zamiluju zrovna příběh plný duchů, kouzel a karmy z minulých životů jsem opravdu nečekala.
Seriál má propracovaný a hluboký příběh, s mrazivou atmosférou kde se vztah postav sice vyvíjí pomalu, ale to je právě to krásné a dodává příběhu hloubku a křehkost zároveň.
Nejdříve mě zaujal sexy zádumčivý Mistr Param ovšem nakonec si moje srdce získal právě Khem, s vizáží porcelánové panenky dokonale zahrál všechny emoce, jeho tichá síla a bolest jsou naprosto hmatatelné, oddanost k zpočátku chladnému mistrovi pak celý příběh krásně dotváří. Ten jejich první polibek a celkově všechny společné chvíle se mi vryly do srdce.
Nesmím zapomenout ani další postavy, na věrné a zábavné kamarády Jeta a Chana, kteří děj správně doplňují a skvěle ztvárněnou, osudem stíhanou Ramphueng.

Je sice pravda, že je třeba překonat pomalejší začátek, ale prosím, vydržte! Ten pomalý úvod je nutný k vybudování tak komplexního světa a charakterů, které nám Khemjira nabídla. Kdo vytrvá, bude odměněn jedním z nejintenzivnějších, nejpůsobivějších a nejkrásnějších BL seriálů za tento rok.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.