Podrobnosti recenze

9.8 5 10
Khemjira
Filmobanka
Juri
Juri
Září 19, 2024 4826
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Musím říct, že na začátku prvního dílu jsem dost pochybovala, že tento seriál vůbec dokoukám (nemusím horory a podobně laděné příběhy). Nicméně jsem pak byla příjemně překvapena. Seriál mě naprosto dostal. Propleteností děje (současnost versus minulost), hereckými výkony a pro mě naprosto úchvatnou hudbou (dvě písničky od Kenga už mají trvalé místo na mém playlistu :-) ) Krásně zobrazené přátelství Jeta a Khema, pomalé sbližování obou dvojic, thajské rituály a zvyky a temná Ramphueng - prostě pecka. U některých scén jsem měla emoce "až na půdě". Dvojice Khem/Pharan a jejich vyjádření pocitů především pomocí pohledů, to bylo nečekaně dokonalé. Dvojice Jet/Chan dodává seriálu kapku ztřeštěnosti a duo Ake a Thong - ti byli jednoduše skvělý... Rozhodně ho ve svém seznamu řadím hodně vysoko a určitě se k němu budu vracet.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.