Podrobnosti recenze

9.9 10 10
Kàn jiàn ài / See Your Love
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Listopad 04, 2024 8703
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Chvíľku sa to zo začiatku tak jednoducho rozbiehalo, ale potom to nabralo hĺbku a krásu. Smiech aj slzy, krásne zahraná chémia medzi hlavnou dvojicou, úplne ma to vtiahlo. Napriek tomu, že mi Peng na začiatku neprišiel nejaký moc krásavec, ku koncu som ho už zbožňovala. Johnatan, skutočný krásavec a elegán mi pasoval, no osobne mi prekažajú vedľajšie páry, akoby tam nasilu vždy museli napchyť ešte nejakú gay dvojicu a chémia medzi ním a Jia bola akási rozpačitá a keby tam nebola tak vôbec nechýba, aj keď dodali pár vtipných scén. Každopádne serál doporučujem všetkými desiatimi, naozaj krásny príbeh.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.