Podrobnosti recenze

8.0 2 10
Bad Guy My Boss
Filmobanka
Juri
Juri
Říjen 29, 2024 4920
(Upraven: Prosinec 09, 2025)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Z nějakého záhadného kosmického důvodu jsem tenhle seriál dokoukal až teď. Možná vesmír čekal, až budu mít dost trpělivosti na Elyese. Každopádně — mě to bavilo! Prostředí firmy bylo super, takové příjemné dramatické akvárko, kde každý na každého civí a dělá, že pracuje.
Co mě ale vytáčelo, byl Elyes. Ten člověk by měl mít vlastní varovný štítek. A Pat? Ten je naopak až nebezpečně hodný — tak hodný, že mu Elyes může udělat prakticky cokoliv a on jen pokrčí rameny a ještě mu uvaří čaj. Kdyby někdo dělal mně to, co Elyes dělá Patovi… no, nejspíš bych neprošel žádným firemním testem na zvládání stresu.
Příběh vede diváka různými směry, člověk má dojem, že ví co se děje, a pak se na konci ukáže, že všechno je vlastně trochu jinak — což je fajn twist.
A co speciální epizoda? Upřímně… mohlo to být lepší. Všechno důležité se stane v posledních necelých deseti minutách. Zbytek epizody je takový „držte se, něco se určitě stane… někdy… možná…“.
Celkově ale příjemné překvapení. A Elyese bych poslal minimálně na firemní školení o komunikaci. Minimálně.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.