Podrobnosti recenze

10.0 7 10
Shine
Filmobanka
jiri.twist
jiri.twist
Červen 12, 2025 2693
(Upraven: Prosinec 22, 2025)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Pocit, že sleduju neobvyklý seriál se ve mě usadil od prvního dílu a chvíli jsem ani nevěřila, že se dívám na BL. Je to tak lidský a živý odraz své doby, kolikrát jsem si říkala PROČ?!!!...
Vysokou úroveň si drží ve všech ohledech zpracování. Klobouček před režisérem za práci s herci a za bravurní hudbu, která nejen dokresluje atmosféru 70. let, ale také plní roli vypravěče. To byla čistá nádhera.
Závěrečná scéna pak už byla něco jako Ibalgin na bolest.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.