Podrobnosti recenze

8.0 2 10
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

7.0
Zpracování

8.0
Tolik japonských BL filmů a seriálů už jsem spolykal. Tolik recenzí už jsem napsal a nyní se přiznám ... nevím, co napsat, což se mi snad ještě ani nestalo.
Na tento školní seroš bych se ani nedíval, nebýt jeho tak vysokého hodnocení. Rozhodně oceňuji jeho kvality a hodnocení nepíšu proto, abych projektu nějak ublížil.
Japonský až na půdu. Jen jemná roztomilost, pěkné zpracování a žádné velké drama v podobě hádek, bitek a podrazů, kdy se konečně u poslední epizody dobereme k pusince, mi ale v dnešní době na velmi vysoké hodnocení nestačí. Naivita, lehký japonský stydlivý afekt, úklonky až do zlomení pasu, nad každou druhou blbinkou zůstávají postavy téměř v šoku a udivení, mnohé české deváťačky by se při sledování příběhu jen lehce pousmívaly. Zřejmě je to nový směr, exces, který se líbí, ale spousta diváků zřejmě neviděla například pětidílnou školskou sérii Takumi-kun z let 2007 až 2011. Už tehdy tam měl jeden školák toho druhého hlavně "na sex", byla tam skrytá japonská perverze pro japonské dívky a dámy zabalená do japonského projevu a tyto filmy se mi líbily více jak tento seriál a nebo nové zpracování Takumi-kun z letošního roku. Když přivřu obě oči, tak dám za tu naivní roztomilost celkově 7.5

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.