Podrobnosti recenze

9.9 15 10
Reset: The Rebirth of the Star
Filmobanka
kerem
kerem
Leden 09, 2025 11183
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Tenhle seriál mě chytil, omotal a už mě nepustil. Intriky, pomluvy, drama, akce, láska i romantika – prostě kompletní balíček, kde nic zásadního nechybí. No… vlastně možná jedna věc. Upřímně? Ten samotný „Reset“ bych klidně oželel.
Já vím, já vím, bez něj by to byl „jen další seriál o herectví“… ale ruku na srdce – opravdu by to někomu vadilo? Já si ho dokážu úplně v pohodě odmyslet a pořád mi vyjde skvělý příběh.
Co se týče hlavních postav:
Peterpan Tadsapon (Thada) herecky bez chyby, přesvědčivý, přirozený – radost se dívat.
U Pond Ponlawit (Armin) mám lehké dilema. Pořád váhám, jestli ho mám radši tady, nebo ve Forever You. Nemůžu se rozhodnout… což je vlastně dobré znamení. V obou případech odvedl skvělou práci.
A teď se dostáváme k mé osobní slabosti: Alexander Ty Manoiu (Weynai). Ano, všichni jsou pohlední, to je v BL tak nějak standard… ale u něj mám jasno. Tenhle pán si mě získal na plné čáře. Upřímně? Dokážu si ho naprosto bez problémů představit jako hlavní postavu v dalším BL – a klidně hned.
Podtrženo, sečteno:
Reset je seriál, který stojí za zhlédnutí. I přes drobné výhrady mě bavil, vtáhl mě do děje a rozhodně ho nepovažuju za ztrátu času. A to je za mě vždycky to hlavní.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.