Podrobnosti recenze

9.5 17 10
Heated Rivalry
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Září 26, 2025 9674
(Upraven: Leden 03, 2026)
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Do chvíle, než jsem se začal dívat na toto nebojím se tvrdit umělecké dílo, jsem ze zhlédnutých seriálů s LGBTQ+ tématikou za rok 2025 měl na prvním místě úchvatné mexické Tajemství řeky a z asijské produkce do mé duše bodající smutně krásnou a nedostižnou perlu Shine, takže nyní se postavil Heated Rivalry u mě do čela této trojky, která je o několik levlů dál, jako ostatní seroše hodnocené mnou vysoko nebo desítkou, kromě čínského ABO, který je hned v závěsu za touto trojkou za svou originalitu.
Příběh je prakticky nedostižný ve všem a nedivím se, že na sociálních sítích padají mnohdy rekordy z tohoto projektu. Scénář, ty superhlášky a "bonmoty" mezi postavami jsou neskutečné, úžasná režie a vše s tím související práce celého štábu. Herci - jedna velká radost, kamera, hudba, prostě všechno, lidské až na dno. Přidaná hodnota byla pro mě snad tisíc procent jako pro statisíce jiných diváků a jestli se někdo najde v 15, 30 nebo 60ti letech, je jen jeho věc.
Shane i Ilja to v sobě měli a už jako odrostlí dorostenci po draftu se do sebe "pustili", nehledali celý život, jen se vyautovat v těchto letech, tak možná by v profi hokeji nedostali ani šanci. A to hledání a vývoj postav ... to bylo něco neskutečného. Druhá dvojice tomu dodala na důrazu v posunu děje.
Hudson, poloviční Korejec po matce, nemusel ani mluvit a ta jeho tvář mluvila a hrála tak, že se mi až tajil dech, navíc se narodil a vyrostl v západokanadském městě Kamloops, které znám z mé návštěvy tam. U Connora si mnozí myslí, že ten ruský přízvuk má z doby, kdy se narodil v Odesse. Ale ona je to Odessa v Texasu a ne na Ukrajině, takže si pořádně mákl.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.