Podrobnosti recenze

7.9 2 10
To My Shore III.
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Listopad 15, 2025 2223
(Upraven: Leden 03, 2026)
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Upřímně jsem docela ráda, že už je konec :-D ze začátku mi připadalo, že to má možnost šlapat na paty seriálu Revenged love, nicméně tím jak seriál postupoval se začal od tohoto směru čím dál víc vzdaloval. Místo očekávaného napětí se z toho postupně stalo spíš psychologické drama, které ve mě po každé epizodě vyvolávalo hlavně frustraci a naštvání. Největším problémem pro mě byla hlavní postava Fan Xiao. Jeho chování působilo extrémně obsesivně, měl potřebu mít pod kontrolou celý život You Shu Langa a postupně se z toho stala jakási posedlost, téměř šílenství, kolem kterého se všechno točilo. Herecké výkony i technické zpracování byly vcelku solidní, ale samotný příběh a práce s postavami mě nedokázali přesvědčit natolik, abych si sledování opravdu užila. Celkově tedy spíše zklamání a seriál bych doporučila hlavně divákům, kteří vyhledávají těžší psycho atmosféru a nevadí jim silně toxické chování postav.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.