Podrobnosti recenze

9.2 3 10
Knock Out
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Květen 03, 2025 12254
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Upřímně, nejsem zrovna cílovka na sporty, kde se řeší hlavně to, kdo komu dřív vymlátí mozek z hlavy. Přesto mě Knock Out dokázal zabavit na několik příjemných hodin – a to už o něčem vypovídá.
Netvrdím, že mám detektivní talent, ale kdo je tady ten špatný, mi došlo dřív, než stihl pořádně promluvit. Prostě typ člověka, kterému to „svinstvo“ kouká z očí. A ruku na srdce – s funkcí, kterou zastává? Tomu by snad nevěřil ani ten největší optimista. Stačí se podívat i u nás v ČR na lidi se stejným postem… ale dobře, to už trochu utíkám jinam.
I když jsem záporáka odhalil předem, všechny ty intriky, podrazy a sviňárny už ne – a že jich tady je opravdu požehnaně. Možná až přehnaně. Někdo by si mohl říct „není toho už moc?“, já si naopak říkal „fajn, aspoň se nenudím“.
Páry v seriálu jsou sympatické a fungují spolu překvapivě dobře. Jediné, co mi trochu tahalo oči: hlavní postava je světový šampion, ale působí spíš, jako by mu chybělo pár kilo svalů. Možná by neuškodilo obalit ho trochu masem… ale budiž, přežil jsem to.
Shrnuto a podtrženo: Knock Out je fajn a rozhodně stojí za zhlédnutí – i když jinak boxerské rukavice obcházím obloukem.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.