Podrobnosti recenze

9.1 3 10
Love Begins in the World of If
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Listopad 10, 2025 3343
(Upraven: Leden 21, 2026)
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

6.0
V této kratší sérii pro mě jednoznačně dominoval tento fantaskní příběh na základě románu od Unimo Sachi. Chytil mě, protože i v mém životě jsem se ocitl v okamžiku, kdy jsem chtěl "něco" prožít jinak, vrátit to či se jinak chovat. Prostě vnímat ten alternativní svět, světy. Vše ostatní bylo až hodně za příběhem. Herci se snažili, ale ... a závěr? Dorazily mě zase ty pusinky dvou figurín z butiku či líbačky dvou kartonových krabic a vyborný dojem z projektu s vynikajícím hodnocením byl u mě fuč.
https://mydramalist.com/801576-if-no-sekai-de-koi-ga-hajimaru/photos?page=1

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.