Podrobnosti recenze
7.8 5 10Miniseroš přesně odpovídá charakteru produkce východní Asie. Buď převažují projekty strohé, mnohdy afektované, pro "západního" diváka bezcitné (ale my co Asii můžeme, víme své) se sexem maximálně rybí pusinky a nebo naprostý opak, oraz, odvážný, nekonvenční projekt. Něco "mezi tím" snad ani nevím, že by se produkovalo (myslím stále východní Asii).
Kamasutra (píši schválně bez diakritiky) jak vyšitá. V mnoha případech si to mladí pánové dělali do stydké kosti, do kyčle či stehna a já jsem se válel smíchy. Jindy naopak vše bylo přesné, tak jak má být 😹😹😹,
Smysl? Mě to smysl dávalo, prostě Therapy! Jižní Korea ...
Oba herce obdivuji. Toho terapeuta za kamennou tvář za maskou které jsem cítil, jak se snaží během přírazů "podat výkon" tak, aby se neusmál a toho druhého - klienta za to hekání (nejvíce hekal právě, když mu to terapeut dělal do močového měchýře či ledviny). Vůbec se nebudu pouštět tady do debat, zda je to soft či něco jiného, rozhodně to sem na GT patří, ohanbí nebylo vidět ani z dálky tak, jako tady na GT v některých projektech se to hemží ptáčky zpěváčky nebo někdy i velkými orly. Určitě zde budu patřit k té menšině, co tady dává vysoké hodnocení, protože pro mě to smysl, SYMBOLIKU, mělo ze všech těch mých výše uvedených postřehů a i se zdůrazněním toho úplného konce seriálu a také toho, co k Asii hodně patří: "Prostě já, klient, jsem hetero a čekal jsem terapeutku mladou dívku ..." 😻
A teď vážně. Hezká fantazie toho, kdo to vymyslel, napsal, zrežíroval. Jen ta hudba byla v některých pasážích příšerná, jak na pohřbu, někdy se snést dala, ale nepasovala mi k tomu. Jen na úplném konci poslední epizody se konečně hudba trefila do tématu, protože tam ... se vše změnilo.