Podrobnosti recenze

8.5 1 10
Kill to Love
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Srpen 16, 2025 3213
(Upraven: Srpen 07, 2026)
Celkové hodnocení

8.5
Příběh

8.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

8.0
Zpracování

9.0
K seriálu mě přilákaly kostýmy a fantaskní vhled do historie. Na začátku jsem vlastně ani nevěděl, zda budu pokračovat, bylo to nesmírně ukecané. Ke sledování mě přikoval Šestý princ Xiao Shu He svou nádhernou tváří, jakou jsem již dlouho neviděl (snad jen Fourth v Ticket to Heaven). Kromě kostýmů se mi ale zdál seriál nízkorozpočtový, ale to rozhodně chápu. Změny v chování některých postav byly ale pro mě málo pochopitelné. Sympatických tváří v seriálu bylo více. Řadím jej k vyššímu průměru a vadily mi tam ty umělé nehty. Zvláštní zážitek.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.