Podrobnosti recenze

8.0 6 10
Me and Thee
Filmobanka
Kaki
Kaki
Listopad 04, 2025 5022
Celkové hodnocení

8.0
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

9.0
Zpracování

8.0
Tak tento seriál byl opravdu na úplné vypnutí a oddech. První díl a jeho první minuty malinko navnadily na příběh krutého mafiána, který se snad nechá obměkčit, ale tento pocit po těch 5 - 10 minutách zmizel jako pára nad hrncem, kdy se v mžiku stal z mafiána ňufací medvídek zamilovaný až po uši. Přiznám se, že na mě to bylo až moc ulítlý a trochu trapný, ale na tom to asi mělo být založené celé. Můj šálek čaje to tedy úplně nebyl. Nejvíc se mi líbila scéna, kdy na Peache zaútočí zloun a Thee přijde s pistolí ho zachránit. Škoda, že se to v tomto stylu alespoň trochu neodehrávalo. Prostě bylo to tak přeslazené až zuby bolely. Takže až budete chtít něco opravdu na srandu, vypnutí a na klasický thajský humor, tak jděte do tohoto seriálu. Já jdu teď na něco trochu více akčního :-).

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.