Podrobnosti recenze

9.4 8 10
The Boy Next World
Filmobanka
LeninkaK
LeninkaK
Leden 05, 2025 4371
Celkové hodnocení

9.8
Příběh

9.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
The Boy Next World pro mě nebyl jen další seriál. Byl to návrat k dvojici, kterou miluju od Love in the Air – Boss Chaikamon a Noeul Nuttarat. A přestože už tehdy měli chemii, tady předvedli, jak obrovský kus cesty od té doby urazili. Jejich herecký posun je nejen vidět, ale hlavně cítit.
Příběh je jiný – Cirrus tvrdí, že je Phukanovým přítelem. Ne že byl. Je. Jenže Phukan si nic nepamatuje. A právě v tom tichém zmatku, v těch opatrných dotecích a pohledech, se rodí vztah, který je křehký, ale zároveň neuvěřitelně silný.
Boss v roli Cirruse absolutně exceluje. Každý pohyb má význam, každý pohled proniká až pod kůži. A Noeul? Skvělý opatrný protipól. Spolu tvoří duo, kterému věříš každou emoci. Není to přehrávané. Je to skutečné.
Vizuálně je seriál krásný – barvy, pomalé záběry, snová atmosféra. Hudba nenápadná, ale přesná. A i když scénář občas mohl jít víc do hloubky, vůbec mi to nevadilo. Protože to, co se děje mezi hlavní dvojicí, jsou víc než slova.
Jsem ráda, že jsem to viděla. A ještě víc, že jsem mohla vidět, jak moc Boss vyrostl. Z kluka se stal herec, co ví, co dělá. A dělá to skvěle.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.