Podrobnosti recenze

9.9 9 10
My Golden Blood
Filmobanka
Nioba
Nioba
Březen 03, 2025 4431
Celkové hodnocení

10.0
Příběh

10.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

10.0
Super upíří seriál. Vždy jsem se těšila na další přeložený díl a nikdy to nebylo zklamání. Počet dílů je tak akorát, děj se neloudá, pořád čekáte co se bude dít dál, takže vás dokáže udržet v napětí. Nádherná hudba, herci také super, i když Mark mi občas tím "zvadlým" pohledem, jak jsem si to sama nazvala, občas lezl na nervy :-D. No a v posledním díle jsem se neubránila říci si nahlas: "Konec dobrej, všichni mrtví..." :-D. A ještě musím vyzdvihnout milostné scény, protože ty se taky povedly. Takže tato thajská upíří pochoutka, by rozhodně neměla uniknout vašim BL chuťovým pohárkům. :-) Kafe, nohy nahoru a šup na 1. díl. Bude to jízda.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.