Podrobnosti recenze

7.5 1 10
The Renovation
Filmobanka
AsiGabi
AsiGabi
Květen 28, 2025 707
Celkové hodnocení

7.5
Příběh

7.0
Herecké výkony

8.0
Zvuk

8.0
Zpracování

7.0
Ale jo...Pohodové, jednoduché, milé, odpočinkové, třeba na cestu do vlaku ;). Trochu jsem si zvykala na herce. Určitě mě víc zaujal Golf v roli Athit-a. Jeho duše byla hodně zraněná, uvězněná v minulosti a potřebovala ten správný impuls, aby se začala hojit. Líbilo se mi jak to Golf zahrál, jak se postupně otevíral. Peter (P) mi něčím neseděl, nevím, možná ty brýle. Ale do uzdravování Athit-ova srdce se pustil opravdu s vervou a šel na to dobře, a tím si nakonec můj zájem získal. Hlavně ty jeho myšlenky, postřehy, kterých pronesl opravdu hodně... "Otevření se něčemu novému nás může dovést k něčemu hezkému, co jsme nečekali. Nemůžeš vědět, co tě zase udělá šťastným, dokud to nevyzkoušíš..." Prostředí fajn, hudba pěkně doladila děj, mořský vánek...pěkné

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.