Podrobnosti recenze

9.6 14 10
I Feel You Linger in the Air
Filmobanka
karcikarel
karcikarel
Srpen 26, 2023 11859
(Upraven: Červen 11, 2025)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

9.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
Zajímavý mysteriózní příběh, který se odehrává jakoby v minulém životě, který se pak přenáší do současnosti. Je to na konci trochu zmatené a úplně jsem nepochopila finální scénu. Co se týká postav tak Khun Yai mi přišel většinu času takový neprůbojný "mouchy snězte si mě"...Jom byl fajn a herci se k sobě i celkem hodili. V každém případě neočekávejte vtipný příběh u kterého se zasmějete. Řeší se zde vážná témata a je tam hodně utrpení a nespravedlnosti, moc pánů nad sloužícími, neakceptované vztahy, tresty, atd. Takže pokud hledáte pohodový příběh, tak tento to asi nebude. Nevím jak to jinak popsat, ale celé to na mě působilo dosti temně a tak trochu depresivně. Na druhou stranu oceňuji propracovanější scénář a ne (jak jsem kolikrát zvyklí...), má mě rád, nemá mě rád? Žárlivost, rozchod a následné udobření a podobné často opakované dějové linky v seriálech. Je to něco jiného zase a já tedy zhlédnutí doporučuji. Viděla jsem i speciální epizodu, která se dle všeho odehrává mezi návratem z minulosti a finálním setkáním. Je to taková "vsuvka", která myslím si ani nebyla potřeba a scénáristy spíše jen nadchla představa obrácených rolí, kdy Khun Yai poznává náš moderní svět, což je fajn, ale opět otázky: kde se tam vzal? Proč tam byl jen chvilku? No.. asi si budete muset utvořit celkový obrázek sami :-) Ráda si přečtu další recenze :-)

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.