Podrobnosti recenze

8.7 6 10
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

10.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

10.0
Zpracování

8.0
"Moje srdce se svírá a krvácí..."
Je to smutně krásný, krásně smutný příběh o lásce, hrdosti, bolesti. Je to příběh i o rodině, o rodičích. Jemný, pokorný a starostlivý Nat Phi o ně přišel. Luc Khoi byl těmi svými naopak spoután, a to nejen řetězy domluveného sňatku. Pro svůj úspěch a prestiž ve společnosti obětovali štěstí svého syna...Kdy je čas začít vzdorovat a kde je vlastně hranice, od které začít boj o svou hodnotu, o své štěstí, o své vlastní já? A je vůbec taková hranice? "Nebýt sám sebou dusí."
Ze začátku příběh jen tak nabírá vzduch do plic (i když se tady odehrávají důležité milníky na Nat Phi-ově životní cestě), ale ve chvíli, kdy se objeví Luc Khoi, a ti dva si doslova vpadnou do života, to konečně začíná pořádně zhluboka dýchat, ale...
Myšlenky i spousta krásných a hlavně bolavých, vyslovených i napsaných slov mi budou ležet v hlavě ještě dlouho. Stejně jako nádherná píseň, která sice není přeložená, ale od prvních tónů je cítit, co vyjadřuje.
Herecky to zvládli oba kluci skvěle. Ostatní byli hodně za nimi, ale to celkový příběh nijak nesnížilo. Krásný...

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.