Podrobnosti recenze

9.3 1 10
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Prosinec 05, 2019 925
(Upraven: Červenec 23, 2025)
Celkové hodnocení

9.3
Příběh

8.0
Herecké výkony

10.0
Zvuk

10.0
Zpracování

9.0
"Všechno to začalo kvůli penězům. Myslí si, že ten příběh je o něm. Ale to se plete." Tak tohle vystihla AJ/Izzy G. úplně přesně. Není jen o "něm", je o nich. O Draq Queen Ruby Red a malé sousedce AJ. Skvělá roadmovie s tunou make-upu, milionem paruk, kostýmů, s trochou soutěžení, rivality a také pomoci, plná známých písniček, ale hlavně s RuPaulem v roli Ruby Red. Já mám to "třpytivé" prostě ráda. Sice bych na začátku nejradši strčila AJ do skříně, zamkla, omotala řetězem, ten dala na zámek a ztratila klíč 😁, ale tohle Izzy G zahrála fakt skvěle a s Ruby byly opravdu dokonalá dvojka. Byla tu spousta humorných okamžiků, hlavně se slepým Louisem/Cocoa Butter...ta mě fakt bavila. Někdy došlo i na vážnější chvíle. Slzu jsem uronila na konci u setkání AJ s mámou. Bylo to (skrytě) hodně o osamění a hledání. Každopádně je to svět Draq Queen, takže je třeba to brát trochu s nadhledem. Kdo mě překvapil, to byla Tia Carrere. Milovala jsem seriál Lovci pokladů, takže s ní to bylo setkání po 25 letech...
"Začalo to, protože potřebovala peníze. Myslí si, že ten příběh je o ní. Ale to se plete, odteď je o nás."
Moc jsem si tenhle seriál užila.

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.