Podrobnosti recenze

9.0 3 10
The Wedding Banquet
Filmobanka
Jiřik
Jiřik
Únor 01, 2025 1330
(Upraven: Červenec 24, 2025)
Celkové hodnocení

7.0
Příběh

6.0
Herecké výkony

9.0
Zvuk

6.0
Zpracování

7.0
Viděl jsem i předlohu z roku 1993 a tento snímek ji dle mě nepřevýšil, i když je to trošku celé jinak. Něco mi tam vadilo a dvě tři scény byly mírně přitažené za vlasy, i když uznávám, že film získal několik ocenění, ale to ne vždy musí sednout i na mě, mé vnímání a hodně dlouho dopředu jsem věděl, jak to dopadne. Ta "Amerika" tam byla cítit. Herecké obsazení mě ale hodně dostalo. Ty dvě lesby sice moc ne, ale oba pánové, především Australan "Chris" a naprostou hvězdou tam byla babička, hlavně ve druhé půli tam čněla nad ostatními o level výš. V životě jsem tuto herečku neviděl, ale hned jsem cítil, co je to za korejskou hvězdnou osobnost

Podmínky užívání www.gaytitulky.infoV případě dotazů, potížemi s funkčností nebo náměty ke zlepšení portálu nás prosím kontaktujte na Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript.   ||  erthos (moderátor)  ||  deep (moderátor)  ||  tomas106 (editor) ||  Hadonos (editor). Máte-li podezření na porušení obsahu autorských práv, neprodleně nás prosím kontaktujte na adrese Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript. K fungování tohoto webu jsou zapotřebí tzv. cookies, proto svým využíváním této technologie souhlasíte samotným používáním služby (webových stránek gaytitulky.info). Pokud s tím nesouhlasíte, nepoužívejte tyto webové stránky.